Afasiegroep in Roosendaal

logo hersenletsel
24 februari, 2021
Noord-Brabant

Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant is in 2019 in Roosendaal een afasiegroep gestart. De afasiegroep komt 1x in de 2 weken op vrijdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur bij elkaar in de bibliotheek. De groep bezoekers bestaat tot nu toe uit een gevarieerd gezelschap van alleen heren.

Door corona en de RIVM-maatregelen zijn we een paar maanden geleden noodgedwongen moeten stoppen. Zodra de RIVM-maatregelen het toelaat gaan we weer starten en hopen naast het vaste gezelschap ook nieuwe bezoekers te mogen verwelkomen. Iedereen is welkom, jong en oud, dames en heren. Wij zijn ook op zoek naar 1 of 2 nieuwe vrijwilligers die samen met Richard Jonkers, de huidige contactpersoon, graag gastheer of gastvrouw willen zijn om deze middagen te organiseren. Wij bieden u een leuk gezelschap en ondersteuning vanuit Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant.

Voor vragen, informatie of om u alvast aan te melden kunt u contact opnemen met Richard Jonkers door een mailtje te sturen naar afasie.roosendaal@gmail.com

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Lies Bonsang, regio-ondersteuner Noord-Brabant, door een mailtje te sturen naar regioondersteuner@kpnmail.nl of bellen kan ook naar 06-15091924.