Bijeenkomst Hersentumor Contactgroep op 12 februari in Maarn

Bijeenkomst Hersentumor Contactgroep op 12 februari in Maarn
26 januari, 2022
Landelijk

We mogen weer een bijeenkomst live organiseren! De Hersentumor Contactgroep nodigt u van harte uit om de landelijke bijeenkomst in Maarn bij te wonen!

Voor deze bijeenkomst hebben zij neuroloog Annette Compter uitgenodigd.

Wanneer: Zaterdag 12 februari

Waar: Dorpshuis ”De 2-Marken” , Trompplein 5 te Maarn

Programma:

10:30 – 11:00     Ontvangst met koffie/thee in de ontvangstruimte 

11:00 – 11:05     Opening in de zaal

11:05 – 12:30     Presentatie door Neuroloog Annette Compter

Als neuroloog in het Antoni van Leeuwenhoek richt Annette Compter zich met name op de behandeling van tumoren in de hersenen en het wervelkanaal, en de neurologische complicaties van de behandelingen tegen kanker. Tijdens haar presentatie wil ze graag ingaan op leefstijladviezen bij patiënten met een hersentumor. Daarnaast gaat ze graag in gesprek over enkele alternatieve en complementaire behandelingen bij hersentumoren, waaronder het suikervrije dieet, vasten en CBD.

12:30 – 13:30     Gezamenlijke lunch

13:30 – 16:00     Gespeksgroep(en) voor getroffenen, directbetrokkenen en, bij voldoende belangstelling, voor getroffenen en direct betrokkenen samen

16.00 – 16.30      Frisdrank en afsluiting

Tijdens de gehele bijeenkomst worden vanzelfsrpekend de RIVM richtlijnen in acht genomen. Indien u hulp nodig heeft bij toiletbezoek, eten of iets dergelijks dan dient u zelf een begeleider mee te nemen.
Bij koorts, verkoudheid of contact met mensen die corona hebben of dit recent hebben gehad kunt u helaas niet komen. Een corona toegangsbewijs (QR code) is verplicht en tevens dient u een mondkapje te dragen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. In verband met de te reserveren ruimtes vragen wij u dit zo spoedig mogelijk te doen door een e-mail te sturen naar hersentumor-contactgroep@hersenletsel.nl.

Kunt u of wilt u niet aanwezig zijn in Maarn maar wilt u wel graag de ochtendlezing volgen? Dat kan! Stuur een mail naar hersentumor-contactgroep@hersenletsel.nl en laat weten dat u de ochtendpresentatie graag online wilt volgen. U ontvangt dan via e-mail een link naar de livestream.