Co, uw persoonlijke gids in de zorg

logo hersenletsel
6 maart, 2020
Gelderland

Graag willen we u informeren over de publiciteitscampagne: ‘ Co, uw persoonlijke gids in de zorg’. Deze campagne is gestart omdat veel mensen niet weten dat ze recht hebben op cliëntondersteuning, zonder kosten. Cliëntondersteuners zijn voor mensen een gids in zorg en ondersteuning. Ze zijn goed op de hoogte van de (lokale) mogelijkheden en helpen mensen bij het vinden van passende zorg of ondersteuning.

De campagne is dus bedoeld om cliëntondersteuning onder het brede publiek bekend te maken en wordt gefinancierd door het ministerie van VWS. Omdat dit voor uw achterban ook interessant is, vragen we ook uw inzet. 

U kunt dat op de volgende manieren doen:
–          Deel de informatie op uw website, Facebook,twitter- profiel, linkedin- profiel of andere social media. Daarvoor is mooi materiaal ontwikkeld, dat kunt u hier gratis downloaden of bestellen: https://www.clientondersteuning.co.nl/voorprofessionals/
–          U kunt ook materiaal delen door berichten van @ZorgbelangInclusief (Facebook) of  @AdviespuntZorg (Twitter) te delen.
–          Bij uw bijeenkomsten en vergaderingen kunt u flyers uitdelen en posters gebruiken. U kunt deze kosteloos aanvragen door even een mailtje te sturen naar leonieniezink@adviespuntzorgbelang.nl. We hebben ook een roll-up banner te leen. Dit is een soort spandoek die soepel in een cassette rolt. Hij is te gebruiken bij grote bijeenkomsten, beurzen en tijdens presentaties. U kunt de roll- up banner ook via eerder genoemd e-mail adres reserveren.

Alvast veel dank voor uw inzet!

Heeft u vragen over deze campagne, neemt u dan even contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Leonie Niezink,   Onafhankelijk cliëntondersteuner langdurige zorg
                           Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

 

    Adviespunt Zorgbelang 
    Postbus 5310, 6802 EH  Arnhem    
    Weerdjesstraat 168, 6811 JH Arnhem   
    tel.    088 929 40 30  |  06 58 75 42 90     website:   adviespuntzorgbelang.nl             twitter.com/adviespuntzorg