Collecteren voor Hersenstichting: 25% van jouw opbrengst gaat naar Hersenletsel.nl

logo hersenletsel
22 september, 2020
Zeeland

Wist je dat als je gaat collecteren voor de Hersenstichting, 25% van jouw opgehaalde collectegeld ten goede komt aan Hersenletsel.nl? Dat geld besteden we aan activiteiten voor onze leden. Dus jouw inzet werkt twee kanten op. 

Van 1 tot en met 6 februari 2021 wordt de landelijke collecte gehouden. Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar Hersenhelden die samen met ons collecteren voor iedereen met een hersenaandoening. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Wil je collecteren tijdens de landelijke collecteweek in Noord-Brabant en dat 25% van jouw opbrengst ten goede komt aan de patientenvereniging Hersenletsel.nl? Geef je dan op bij onderstaande regiovertegenwoordiger. Je kunt in overleg met de desbetreffende organisator samen bepalen in welke straat je wilt lopen en hoeveel uur je wil lopen. Wat je ook doet, je helpt je  medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect.

Geef wel aan dat je collecteert voor Hersenletsel.nl regio Zeland, zodat 25% van jouw opbrengst wordt gestort op de rekening van Hersenletsel.nl regio Zeeland.

Regiovertegenwoordiger Noord-Brabant Caroline Swinkels, tel, 0633342388, mailadres cswinkels@hersenstichting.nl

Regiovertegenwoordiger Zeeland Gina Hindriks, tel. 0655133539, mailadres ghindriks@hersenstichting.nl 

N. B  Deze oproep geldt alleen voor de plaatsen waar geen Goede Doelen Week is !!

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op met de regio-ondersteuner Lies Bonsang. Telefonisch te bereiken op 06-15091924 of een mailtje sturen mag ook naar zeeland@hersenletsel.nl