Daniël van Zaalen benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau

logo hersenletsel
3 juli, 2024
Utrecht

Daniël van Zaalen benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau

‘Verbinding met de kwetsbaren. Hen een gezicht geven. Zonder alle medemensen om me heen had ik hier niet gestaan. Zonder elkaar red je het niet. Laat niemand vallen.’ Dit waren Daniëls dankwoorden toen hij het lintje opgespeld kreeg; Daniel is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het speldje ontving hij in zijn woonplaats Hilversum, van burgemeester Gerhard van den Top. Daniël: dank voor je idealisme en inzet voor alle organisaties waar je bij betrokken bent, voor onder meer het CDA, de Regenboogkerk, de adviesraad van het Sociaal Domein en, niet in de laatste plaats, Hersenletsel.nl. Wij onderschrijven je onderscheiding volkomen. Het is je van harte gegund! Dank voor je tomeloze inzet voor Hersenletsel.nl. Dank voor je eerlijke columns, dank voor je humor en voelbare betrokkenheid. Daniël: bedankt! 

Hersenletsel.nl

Lintje
Ik zal jullie niet vervelen met weer een lintje, die je verdiend moet hebben voor je inzet voor de maatschappij. Eenzaamheid bestaat bij Gods gratie door onbegrip in nieuwe situaties die je niet kent.  

Vooral jonge mensen kampen en worstelen hiermee, uit schaamte en onzekerheid. Om aan de verwarring van onzekerheid en schaamte te ontsnappen maak je in die situaties weleens vreemde keuzes. 

Wanneer je jong bent heb je die onbeheersbare drang ertoe te willen doen en betrokken te zijn op de wijze die bij je past. Maar door de ervaring die je, helaas, hebt opgedaan, loop je tegen een muur op van leeftijdgenoten, die met hele andere dingen bezig zijn en waren.

Daniël