Europese Dag van de Beroerte groot succes!

Europese Dag van de Beroerte groot succes!
12 mei, 2020
Landelijk

Ondanks alle maatregelen rond het Coronavirus was de Europese Dag van de Beroerte een ongekend succes! We deelden maar liefst 17 filmpjes met tips van ervaringsdeskundigen via Instagram, facebook, YouTube en LinkedIn. Die filmpjes werden heel erg gewaardeerd, we kregen er prachtige en aangrijpende reacties op. Heel veel mensen met NAH herkenden zichzelf in de filmpjes en complimenteerden ons met deze actie. 

We hopen dat alle filmpjes van vandaag mensen helpen om beter om te gaan met hun hersenletsel of om meer begrip te hebben voor mensen met hersenletsel. Heel veel dank aan onze ambassadeurs voor het maken van zulke mooie en herkenbare filmpjes, zonder hun gedreven inzet was deze hele actie niet mogelijk geweest! 

Iedereen heel erg bedankt voor het liken, reageren en delen van de filmpjes! Samen hebben we vandaag gezorgd voor aandacht voor en meer bekendheid van hersenletsel en de patiëntenvereniging!! Het was geweldig teamwork: #Dathelpt !
De komende tijd zullen we met regelmaat nieuwe filmpjes plaatsen op sociale media. Alle filmpjes zijn blijvend te zien op ons YouTube kanaal: kanaal: https://www.youtube.com/playlist…

 

 

 

 

 

Afbeelding van GraphicMama-team via Pixabay