Even voorstellen

Even voorstellen
4 juli, 2021
Noord-Brabant

Voor de regio Noord-Brabant is Nancy Bastiaansen ons team komen versterken. Zij zal zorg dragen voor onze PR en communicatie.

Nancy Bastiaansen is 55 jaar en woont in Prinsenbeek. Naast haar werkzaamheden in finance, fotografeert ze en is creatief met content creatie (social media). In het verleden heeft ze regelmatig PR- en communicatiewerkzaamheden verzorgd.

Vorig jaar maart is ze ziek geworden door Covid. Na 6 weken ziekenhuis -waarvan 3 weken aan de beademing- is ze aansluitend gaan revalideren. Een intensief traject, waaraan ze nog met de laatste loodjes bezig is. “Ik voel me best goed, maar heb nog steeds cognitieve problemen”, aldus Nancy.

“Voor de regio Noord-Brabant zal ik de PR en Communicatie gaan verzorgen. Deze nieuwsbrief is mijn eerste taak en die heb ik gelijk al in een mooi, nieuw jasje mogen steken! De eerste positieve reacties zijn inmiddels al ontvangen. Heeft iemand nog tips of nieuwtjes die in de nieuwsbrief of op de website geplaatst kan worden, laat het me gerust weten!”

“Met onze nieuwe ambassadeurs heb ik al leuke, interessante gesprekken gehad. Ook ben ik bij de uitreikingen van de certificaten geweest. In de nieuwsbrief van augustus ga ik ze dan ook uitgebreid aan jullie voorstellen!”