Gefeliciteerd nieuwe ambassadeurs voor Zuid Holland!

Gefeliciteerd nieuwe ambassadeurs voor Zuid Holland!
13 februari, 2021
Zuid-Holland

  

Afgelopen vrijdag 12 februari 2021 hebben wij de laatste les en certificering gehad van de tweede groep ambassadeurs van Zuid Holland. Dit vond plaats via Zoom i.v.m. corona.

Vanaf 9.30u kon iedereen “inlopen” en gezellig bijkletsen. Om 10.00u startte de laatste les.

 

Het is een groot misverstand dat ambassadeurs alleen maar lezingen geven, zij kunnen zoveel breder ingezet worden: assisterend, uitvoerend, coördinerend en adviserend.

Om als ambassadeur aan de slag te gaan is het belangrijk te weten waar je kracht ligt, wij kregen vandaag mooie antwoorden op deze vragen.

Waar wordt je blij van?

Contact met lotgenoten, iets betekenen voor elkaar, andere verder helpen, belangen behartigen, informatie geven, themabijeenkomsten organiseren, 1 op 1 contact.

Wat is jouw missie?

Ondersteunen van lotgenoten, buddycontact ook binnen een bijeenkomst, een luisterend oor bieden, meer bekendheid geven aan niet aangeboren hersenletsel, hoe herken je niet aangeboren hersenletsel.

Hoe denk jij Hersenletsel.nl in jou regio te kunnen versterken?

Hersenletsel.nl zichtbaar maken in de regio, NAH cafés in beeld brengen, connecties maken met gemeentes, instanties, organisaties, meer zichtbaar bij de 1e en 2e lijnszorg, verspreiding folders, flyers, letselschade adviseurs informeren en adviseren over NAH.

Wat is jou Tip of doel voor Hersenletsel.nl?

Een databank voor mensen met NAH zodat zij daar een maatje/buddy kunnen vinden. Het contact laagdrempelig houden.

Het laatste half uurtje worden alle ambassadeurs persoonlijk gefeliciteerd door middels van een persoonlijk woordje, bloemen, een lekkernij, kaartje en het certificaat worden via de post bezorgd.

Hersenletsel.nl heeft er weer 15 nieuwe en enthousiasten ambassadeurs bij, die staan te popelen om aan de slag te gaan!!

 

Ambassadeurs, niet alleen vóór mensen met NAH maar dóór mensen met NAH.