Gelderse ambassadeurs-in-opleiding zwaaien af!

Gelderse ambassadeurs-in-opleiding zwaaien af!
13 november, 2020
Landelijk

Gisterenavond vond in Gelderland de digitale diploma-uitreiking aan 9 nieuwe ambassadeurs plaats. 

Ancil, Dennis, Dirk, Heleen, Jolanda, Liesbeth, Monique, Rob en Wilma gaan nu als gediplomeerde ambassadeurs voor onze vereniging aan de slag.

Ambassadeurs zijn door de vereniging geschoolde ervaringsdeskundigen, die zich vanuit hun persoonlijke ervaring en hun eigen kracht op uiteenopende manieren inzetten voor de doelgroep. Ambassadeurs vertegenwoordigen onze patiëntenvereniging in functies die passen bij hun interesse, passie, competenties, beschikbare tijd en energie. 

Ambassadeurs kunnen worden uitgenodigd voor het geven van voorlichting, het ondersteunen van (digitaal) lotgenotencontact, zowel in groepen als 1 op 1, het meedenken in en meewerken aan projecten en wetenschappelijke onderzoeken en het participeren in diverse forums en platforms. Zij kunnen ook worden ingezet bij het organiseren van themabijeenkomsten, gastlessen, projecten, congressen, wekelijkse NAH-inloopochtenden, workshops, cursussen, trainingen, symposia of NAH-cafés. 

Om een abmassadeur uit te nodigen kunt u contact opnemen met het landelijk bureau van onze patiëntenvereniging. 

De regio Gelderland is vanaf nu 9 ambassadeurs rijker! Trainers Willeke van Aken en Monique Lindhout feliciteren alle geslaagden van harte en zijn supertrots op ‘hun’ Gelderse kanjers!