Gezocht: geïnspireerde schrijvers voor een bijdrage in Hersenletsel Magazine (HM)

Gezocht: geïnspireerde schrijvers voor een bijdrage in Hersenletsel Magazine (HM)
11 oktober, 2021
Landelijk

Het is nog lang geen Kerstmis, maar de redactie van Hersenletsel Magazine is al druk bezig met het maken van het vierde en laatste nummer van 2021, dat kort voor Kerst bij de leden in de bus valt.

Evenals vorig jaar willen we in dat extra dikke Kerstnummer graag een aantal verhalen van lezers opnemen. Het onderwerp van die verhalen moet deze keer zijn: ‘ …. is de engel in mijn kerstboom’. Wie of wat is de engel in jouw kerstboom dit jaar? Is dat je partner, omdat die je zo ontzettend steunt? Een therapeut misschien, omdat hij of zij je telkens weer weet te motiveren om te blijven oefenen? Een goede vriend of vriendin of buur? Een huisdier? Een bekende Nederlander omdat die je inspireert? Een nieuwe hobby? Een bepaald stuk muziek omdat je daar rustig van wordt?

De mogelijkheden zijn eindeloos… we zijn heel benieuwd wie of wat voor onze lezers de engelen in hun kerstbomen zijn. Vind je het leuk om te schrijven en iets te vertellen over de engel in jouw kerstboom, dan dagen wij je uit tot het schrijven van een column daarover! 

De beste/leukste/mooiste verhalen (minimaal 3, bij heel veel mooie inzendingen meer) zullen worden geplaatst in HM 04 2021. 

Schrijf een column/verhaal van maximaal 600 woorden en gebruik daarbij het format van de bijlage. Je mag een eigen foto meesturen (hoeft niet); doe dat dan wel in hoge resolutie!

Stuur jouw bijdrage uiterlijk 10 november 2021 naar redactie@hersenletsel.nl.        

Alle inzenders krijgen voor 1 december bericht of hun verhaal geplaatst wordt of niet. 

 

 

Afbeelding van GHDruck via Pixabay 


Bijlage: Format aanleveren artikelen HM_0.docx