Gezocht: HELDEN!

Gezocht: HELDEN!
21 juni, 2021
Landelijk

De eerste editie van de Onbeperkte Elfstedentocht in 2020 is een groot succes geweest. Hoewel het Corona Virus nog altijd aanwezig is in onze samenleving, gaat de organisatie ervan uit dat van 15 – 19 september 2021 de Onbeperkte Elfstedentocht doorgang gaat vinden.

De inschrijving daarvoor is NU open. Doe ook mee en help zowel jezelf als Hersenletsel.nl!

De tocht is voor iedereen met een beperking, welke dan ook. Mensen met een chronische aandoening leven als een topsporter. Zij leveren elke dag een topprestatie. Zij zijn helden die óók een podiumplek verdienen. 
De Onbeperkte Elfstedentocht biedt iedereen met een beperking de kans om deel te nemen. Niet meer aan de zijlijn staan, maar zelf de uitdaging aangaan. Bepaal jouw eigen doel en geef aan op welke manier jij wilt deelnemen. Of het nu op één dag 100 meter (of minder) is, of ruim 200 kilometer in vijf dagen tijd. 
Laat jezelf sponsoren voor Hersenletsel.nl en ga de uitdaging aan! Alle deelnemers die voor Hersenletsel.nl meedoen krijgen van de vereniging een prachtig shirt om in mee te doen. Langs de route vinden jullie vrijwilligers van onze hersenletsel.nl regio Noord (Groningen-Drenthe-Friesland).

Niet zelf meedoen, maar toch de vereniging en onze deelnemers steunen? Sponsor dan één of meer van onze deelnemers! 

Programma

Woensdag 15 september:

Start Leeuwarden —> Finish Dokkum, 28 kilometer.

Op deze dag is het mogelijk om de hele etappe af te leggen, maar het is ook mogelijk om in te schrijven voor een afstand van 10 kilometer, 3 kilometer of 500 meter.

Donderdag 16 september:

Start Dokkum —-> Finish Franeker, 46 kilometer.

Op deze dag is het mogelijk om de hele etappe af te leggen, maar het is ook mogelijk om in te schrijven voor een afstand van 23 kilometer (start vanaf camping de Roos Alde Leije), 8 kilometer (start camping/theetuin Slappeterp) of 500 meter.

Vrijdag 17 september:

Start Franeker —-> Finish Workum, 43 kilometer.

Op deze dag is het mogelijk om de hele etappe af te leggen, maar het is ook mogelijk om in te schrijven voor een afstand van 20 kilometer,(start camping Nije Trije Pingjum) 13 (start Bolsward) kilometer, 5 kilometer of 500 meter.

Zaterdag 18 september:

Start Workum —-> Finish Sloten, 43 kilometer.

Op deze dag is het mogelijk om de hele etappe af te leggen, maar het is ook mogelijk om in te schrijven voor een afstand van 24 kilometer, 10 kilometer, 5 kilometer of 500 meter

Zondag 19 september:

Start Sloten —> Finish Leeuwarden, 50 kilometer.

Op deze dag is het mogelijk om de hele etappe af te leggen, maar het is ook mogelijk om een afstand van 28 kilometer (start Sneek), 10 kilometer (start buurtcentrum Weidum), 5 kilometer of 500 meter af te leggen.