Gezocht: NAH-Ambassadeurs

logo hersenletsel
8 mei, 2020
Zeeland

Wij zijn op zoek naar 10 – 15 mensen met niet-aangeboren hersenletsel  in de provincie Zeeland en over hun ervaringen aan anderen willen vertellen.

Hersenletsel.nl heeft in Zuid-Holland ambassadeurs opgeleid om niet-aangeboren hersenletsel (NAH) meer aandacht te geven. Op dit moment worden trainingen gegeven in Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en in Groningen/Drenthe. Het is de bedoeling dat in het najaar 2020, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het corona-virus, ook in Zeeland de training wordt gestart. We willen starten in de regio Goes en afhankelijk van de aanmeldingen en de woonplaats van kandidaat-deelnemers behoort een 2e c.q. andere regio tot de mogelijkheden.

Een ambassadeur is iemand, die op basis van zijn/haar ervaring met hersenletsel voorlichting geeft aan anderen door middel van dialoogbijeenkomsten

De onzichtbare gevolgen van NAH zijn vaak onbekend; een dialoog met een ambassadeur geeft een bijzondere inkijk in de leefwereld van iemand met hersenletsel. Begrip voor onzichtbare gevolgen helpt om op een goede manier het contact aan te gaan, wat voor beiden partijen prettig is.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de training om ambassadeur te worden voor Hersenletsel.nl? Neem contact op met Lies Bonsang,  regio-ondersteuner  voor Zeeland, door een mailtje te sturen naar  zeeland@hersenletsel.nl of  bellen kan ook naar 06-15091924.

Indien je interesse hebt in de training van ambassadeur dan sturen we je het competentieprofiel toe en de vragenlijst. Zodra we weer bijeenkomsten kunnen organiseren wordt je uitgenodigd voor een kennismaking/voorlichtingsbijeenkomst bij jouw in de regio. Vermeld wel even je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer in je mail.

Meer informatie over de training ambassadeurs leest u in de wervingsflyer

 


Bijlage: Wervingsflyer Ambassadeurs voor Zeeland.29-04-2020.pdf