Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant is op zoek naar een secretaris en penningmeester

logo hersenletsel
8 maart, 2021
Noord-Brabant

Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant is op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden: secretaris en penningmeester

Sinds 1 januari 2021 heeft de regio Noord-Brabant van Hersenletsel.nl weer een nieuw bestuur. Het bestuur is nog niet compleet: we missen nog een secretaris en een penningmeester. De regio-ondersteuner vervult op dit moment de functie van secretaris/penningmeester en het streven is om voor de zomer een voltallig nieuw bestuur in functie benoemd te hebben. We werken hard om de organisatie professioneel in te richten, het bestuur in te werken en op moment dat we weer kunnen en mogen starten, met nieuwe activiteiten in de regio Noord-Brabant voor menen met NAH, dat we er klaar voor zijn.

Lijkt het u wel wat om mee te doen met een groep enthousiaste mensen die heel graag voor inwoners van Noord-Brabant, die getroffen zijn door Niet Aangeboren Hersenletsel, hun belangen willen behartigen, lotgenotenbijeenkomsten organiseren en voorlichting geven over de gevolgen en de impact van NAH in het dagelijks leven? Neem dan snel een kijkje op onze website: www.hersenletsel.nl/noord-brabant.

De vacatures zijn te vinden op www.hersenletsel.nl/noord-Brabant en voor informatie over beide functies kunt u contact opnemen met Lies Bonsang, regio-ondersteuner Noord-Brabant. Telefonisch op 06-15091924 of een mailtje sturen kan ook naar regioondersteuner@kpnmail.nl