Het nieuwe bestuur regio Zeeland stelt zich voor !

Het nieuwe bestuur regio Zeeland stelt zich voor !
20 februari, 2021
Zeeland

Als eerste stellen we u voor Patricia

Ik ben Patricia Nieuwenhuis – van de Leur en ben in september 2020 gestart met de ambassadeurstraining van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl om NAH-ambassadeur te worden in de regio Zeeland.

Per 1 januari 2021 heeft de regio Zeeland weer een nieuw bestuur en ik maak hier deel van uit als bestuurslid coördinator ambassadeurs en vrijwilligers. In de bijlage leest  u meer over mij en waarom ik me in wil zetten voor de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en voor de NAH-getroffenen in Zeeland.

En als laatste Sytske,

De nieuwe webmaster!

Ik ben Sytske Provoost en ben in september 2020 gestart met de ambassadeurstraining van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl om NAH-ambassadeur te worden in de regio Zeeland.

Per 1 januari 2021 ben ik de nieuwe webmaster voor de regio Zeeland. Als webmaster verzorg ik de copy op de website van de regio Zeeland. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via de link op www.hersenletsel.nl en u kunt hier zelf bepalen van welke regio’s u de nieuwsbrief wilt ontvangen. In de bijlage leest u in het kort wie ik ben.


Bijlage: even voorstellen (1)-samengevoegd.pdf