Informatiebijeenkomst over de impact en gevolgen van hersenletsel in het HMC Westeinde in Den Haag

Informatiebijeenkomst over de impact en gevolgen van hersenletsel in het HMC Westeinde in Den Haag
25 januari, 2024
Zuid-Holland

Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl organiseert in het HMC Westeinde in Den Haag een informatiebijeenkomst over de impact en gevolgen van hersenletsel.

Hersenletsel: Thuis begint het pas!

De gevolgen van hersenletsel zijn groot. In een fractie van een seconde staat het leven op zijn kop. Ruim 140.000 mensen krijgen hier jaarlijks mee te maken door een beroerte of een ongeluk.

Na een ziekenhuisopname volgt voor sommigen een revalidatieperiode en begint het leven met de gevolgen van het niet aangeboren hersenletsel. Thuis kom je deze gevolgen tegen, wat doet het met je, hoe kun je hiermee omgaan?

Hersenletsel krijg je niet alleen. Ook de partner, naasten en omgeving hebben te maken met de impact van het letsel. Vaak een zoektocht, waar vind je de ondersteuning, wat is er nodig?

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst op 22 februari 2024 wordt door de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland informatie gegeven over de oorzaken, gevolgen en de impact van niet aangeboren hersenletsel. Ervaringsdeskundigen zullen de impact van hersenletsel op hun leven delen en met de aanwezigen in gesprek gaan.

Voor het programma en aanmelden zie agenda