Jongerencafé Eindhoven voortaan op nieuwe locatie.

logo hersenletsel
24 januari, 2024
Noord-Brabant

Ook dit jaar organiseren we weer ons jongerencafé Eindhoven nu echter vanuit een nieuwe locatie. Op verzoek van de bezoekers gaan we uitwijken naar een andere locatie namelijk het Dommelhuis in Son en Breugel. Een prachtige nieuwe locatie waar mensen zich beter thuis voelen. Ben je al bezoeker van ons café, let dan goed op de nieuwe locatie gaat direct in!

Ben jij nog geen bezoeker maar wel nieuwsgierig? Dan vertellen we je graag wat meer over ons jongerencafé. Het café is speciaal voor mensen tussen de 18 en 35 jaar oud met NAH. De bedoeling van het café is laagdrempelig contact met andere jongeren met NAH. Daarbij heb je alle ruimte om het over NAH en alles wat erbij komt kijken te hebben of om het juist over hele andere dingen te hebben. Alles kan.
De bijeenkomsten zijn op iedere eerste woensdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur, kijk even goed in onze agenda voor de details of neem contact met ons op. Natuurlijk mag je ook contact opnemen als je nieuwsgierig bent of vragen hebt, we horen graag van je! We willen je vragen om je even aan te melden als je nieuw bent en wil komen dan kunnen we er rekening mee houden. De locatie is goed bereikbaar met OV en er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Let op vanaf dit jaar zitten we op een nieuwe locatie !!! 

Locatie:  Dommelhuis, Kerkplein 5, 5691 BB, Son en Breugel.

Ruimte: de huiskamer.

Goed bereikbaar met OV en voldoende parkeer gelegenheid

 

Voor leden van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl wordt het eerste drankje betaald, verder zijn de drankjes voor eigen rekening. Er zijn geen extra kosten.

Graag even aanmelden via de knop bij de agenda zodat we weten dat je komt.

 

Mocht je gebracht/gehaald worden dan kan je begeleider(s) in de foyer blijven wachten.