Jongerenweekend 2024

Jongerenweekend 2024
1 mei, 2024
Landelijk

Ook in 2024 organiseren wij vanuit de werkgroep Jong Hersenletsel weer een jongerenweekend voor jonge mensen (18-35 jaar) met niet-aangeboren hersenletsel. Dit jaar zal het weekend, op veler verzoek, twee overnachtingen bestaan (in plaats van één)! We kijken er enorm naar uit om er weer met ons allen een fantastisch weekend van te maken.

Samen met lotgenoten, maar ook tijd voor jezelf tijdens het jongerenweekend

Het jongerenweekend bestaat ook dit jaar uit inspirerende sessies met de groep. Ongetwijfeld zullen er tranen worden gelaten, maar wordt er zeker tevens veel gelachen. Ons jongerenweekend is een weekend waarin je mag zijn wie je bent, waar je nieuwe inzichten opdoet en waar je tips en tricks van leeftijdsgenoten meekrijgt. We zullen gezellig samenzijn, herkenning en erkenning beleven, samen leren en bovenal ook lol hebben.

Samen ontbijten, lunchen en dineren we, waarna er een training plaatsvindt. Je voert met de andere aanwezigen fijne en bijzondere gesprekken. Heb je behoefte om je even terug te trekken? Ook dat kan. Keer terug naar je kamer, wandel een fijn stuk in je eentje, trek baantjes in het zwembad of rust even heerlijk uit in de sauna.

Belangrijke informatie over het jongerenweekend 2024

Wanneer: 8-10 november 2024
Waar: Fletcher Familiehotel De Hunzebergen in Exloo, Drenthe
Kosten: De eigen bijdrage voor deze dagen is voor leden van Hersenletsel.nl € 320,00 p.p. op basis van vol pension. Niet-leden betalen € 390,00. Daarbij is inbegrepen:

  • 2 overnachtingen
  • 2 keer ontbijt
  • 2 keer lunch
  • 1 keer diner
  • Training
  • Koffie, thee, water en wat lekkers tijdens de training

Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen in twee termijnen is mogelijk. Vraag vooral even na of je ziektekostenverzekering (een deel van) de kosten voor dit jongerenweekend vergoedt! Inloop van dit weekend is al vanaf 15.00 uur mogelijk op vrijdag, maar deze dag dineren we nog niet samen. We maken vanaf 19.00 uur kennis met elkaar, waardoor je op eigen gelegenheid nog zelf (thuis) wat kunt eten. Het vertrek is op zondagmiddag na de lunch.

Meld je snel aan

Je kunt je vanaf nu aanmelden. Wacht niet te lang, want vol is vol. Tot 1 september kun je kosteloos annuleren, daarna helaas niet meer. Overweeg om een annuleringsverzekering af te sluiten als je denkt dat dat voor jou een probleem kan zijn.

Meld je aan (of met vragen over het jongerenweekend) door een mail te sturen naar jong@hersenletsel.nl of door te bellen naar 06 18 13 36 41, dan krijg je Mariska Ruesink aan de lijn. Na aanmelding per mail of telefoon ontvang je van ons een aanmeldingsformulier en een vragenlijst.

Samen met gastvrouwen Mariska en Denise, allebei bestuursleden van de werkgroep Jong Hersenletsel, gaan jullie er een onvergetelijk weekend van maken!