Jubileumeditie Het Fitte Brein: 23 november 2019 in het RAI Theater

Jubileumeditie Het Fitte Brein: 23 november 2019 in het RAI Theater
27 november, 2019
Landelijk

Op zaterdag 23 november deed Hersenletsel.nl voor het eerst als medeorganisator mee aan het grote ‘Het Fitte Brein’ event. Daarvan vond deze keer alweer de 20e editie plaats in de allergrootste zaal ooit: maar liefst 1750 mensen kwamen naar de RAI in Amsterdam om de publiekslezingen bij te wonen! 

Natuurlijk stond trouwe vrijwilligster Angela van der Marck er op de informatiemarkt met onze stand. En omdat we nu actief betrokken zijn bij Het Fitte Brein, mocht directeur Monique Lindhout samen met Jan Voortman de rol van dagvoorzitter vervullen. Niet alleen mocht zij de sprekers aankondigen en interviewen, zij mocht ook iets vertellen over onze patiëntenvereniging. En dat is één van de redenen, waarom we hebben besloten medeorganisator te worden: om meer bekendheid van hersenletsel en onze vereniging te genereren. Daarnaast vinden we voorlichting over NAH en hoe je je brein zo gezond mogelijk kunt houden heel belangrijk. Het was een geweldige dag! 

Foto’s en aftermovie
Inmiddels zijn er meer dan 150 foto’s geplaatst op de Facebook pagina van Het Fitte Brein. Ook als u geen Facebook heeft, kunt u de foto’s terugbekijken. Ga daarvoor naar: www.facebook.com/hetfittebrein.
Ook is er een mooie compilatie video gemaakt, welke te zien is via www.hetfittebrein.nl/theater/

Deze jubileumeditie van het Fitte Brein werd mogelijk gemaakt door de vaste partners de Edwin van der Sar Foundation, de Hersenstichting en Alzheimer Nederland en Professionals in NAH en Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Onze dank aan onze sprekers Ard Schenk, Dick Swaab, Willem Philipsen en Erik Scherder.