Kijktip: Nachtdieren op BNNVARA

Kijktip: Nachtdieren op BNNVARA
2 april, 2024
Landelijk

Wellicht ben je bekend met het televisieprogramma, maar misschien ook niet. Nachtdieren is een programma van BNNVARA, gepresenteerd door Raven van Dorst. In dit programma gaat Raven op bezoek bij mensen die niet kúnnen of niet wíllen slapen. Hoe brengen deze mensen hun nachten door? Op zoek naar het mysterie van de nacht, ontmoet Raven uiteenlopende types. Deze ontmoetingen resulteren in ontroerende en hilarische momenten.

Vleugje Hersenletsel.nl op televisie

In de aflevering van 25 februari ging Raven langs in Groningen. Ze bezocht Wim Stadman. Wim is lid van patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en zet zich al jarenlang actief in als vrijwilliger voor regio Noord. In de nacht is Wim nog wakker. Hij is namelijk mantelzorger voor zijn vrouw. Wat dit precies te maken heeft met elke nacht opblijven, hoe Wim dit ritme volhoudt en wat hij dan in de nacht doet? Dat vertelt hij in de aflevering die je kunt terugkijken via NPO Start.

Bekijk de aflevering terug via https://npo.nl/start/serie/nachtdieren/seizoen-6/nachtdieren_13/afspelen of door in de app van NPO Start te zoeken naar Nachtdieren. Kies vervolgens aflevering 5 van zondag 25 februari. Zo kun je de aflevering bekijken via je telefoon, tablet of smarttv.