Klankbordgroep regio Flevoland komt bij elkaar

logo hersenletsel
18 juni, 2019
Flevoland

Help mee de kwaliteit van NAH zorg en begeleiding verbeteren

 

Heeft u Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of bent u een naaste of mantelzorger, of bent u gewoon erg betrokken bij het onderwerp NAH?

 

Dan bent u van harte welkom tijdens het overleg van de klankbordgroep NAH Flevoland. De klankbordgroep wil helpen om de zorg en begeleiding voor mensen met NAH te verbeteren. U bepaalt dus zelf hoeveel energie en tijd u er in steekt.

 

Waar gaat het om?

In Flevoland is een enthousiaste groep vrijwilligers bezig met het verzamelen van ervaringen van mensen met NAH en hun naasten. Deze klankbordgroep is er niet om problemen van een bepaald persoon op te lossen. Ze verzamelen wensen en knelpunten die voor meer mensen gelden. Deze informatie gaat naar het regiobestuur Flevoland van vereniging Hersenletsel.nl. Dit bestuur gaat daarmee in gesprek met beleidsmakers en beslissers van gemeenten en andere organisaties om de zorg en begeleiding te verbeteren.

 

Wat kunt u betekenen?

Omdat niet iedereen hetzelfde nodig heeft voor een prettiger leven, is het belangrijk van zoveel mogelijk mensen te horen wat ze nodig hebben en wat hen belemmert. De klankbordgroep zoekt daarom mensen die willen helpen bij het verzamelen van ervaringen.

Elke vrijwilliger bepaalt zelf de inzet en kan die aanpassen aan de beschikbare energie en tijd.

 

Hieronder enkele voorbeelden van wat U zou kunnen doen:

  • Eigen ervaringen of van anderen doorgeven aan de groep.
  • Het beantwoorden van vragen die de klankbordgroep u op gezette tijden stuurt. U bepaalt elke keer of u wel of niet wilt reageren.
  • Contactpersoon zijn voor uw eigen wijk of dorp. Mensen kunnen bij u terecht met eenvoudige vragen. Wij leren U hoe u hen kunt doorverwijzen.
  • Lid worden van de klankbordgroep.
  • Eigen ideeën voor het verzamelen van ervaringen zijn ook welkom.

 

Belangstelling of meer informatie nodig?

U kunt zich aanmelden via het regionaal secretariaat ;

flevoland@hersenletsel.nl 

 

In 2019 komt de klankbordgroep op de volgende data bij elkaar;  10 september en 3 december.