De nieuwe editie van het Hersenletsel Magazine is uit!

De nieuwe editie van het Hersenletsel Magazine is uit!
25 april, 2024
Landelijk

De eerste editie van het Hersenletsel Magazine van 2024 viel deze week bij onze leden op de mat of in de digitale brievenbus. Met veel plezier werkten we vanuit onze vereniging weer aan een nieuw magazine en we zijn benieuwd naar de reacties op onze verhalen.

In deze editie van het Hersenletsel Magazine lees je onder andere meer over levende rouw, ook wel levend verlies genoemd. Hoe ga je om met rouw van het verlies van dingen bij leven? Mascha Kamphuis vertelt hierover. Haar twee beste vriendinnen, Leonoor en Agnes, vertellen hoe het is als je beste vriendin niet-aangeboren hersenletsel oploopt. Ook staat er weer een leuke strip in deze HM van Manon de Koning, lees je tips over de aangifte inkomstenbelasting, vertellen we je over de nieuwste podcastafleveringen én ontdek je het laatste verenigingsnieuws.

Ben je geen lid maar wil je toch graag het HM lezen?
Bestel het tijdschrift dan in onze webshop, wij sturen het magazine zo snel mogelijk naar je op.

Ook kun je lid worden voor € 32,50 per jaar, zodat je 4 keer per jaar het nieuwe Hersenletsel Magazine automatisch ontvangt. Daarnaast ontvang je als lid ook korting op artikelen in onze webshop en bij deelname aan gezellige activiteiten.