Lichtpuntje in donkere tijden!

Lichtpuntje in donkere tijden!
24 maart, 2020
Landelijk

Het coronavirus heeft een grote invloed op ons allemaal. Dat geldt zeker ook voor mensen met hersenletsel (en hun naasten). Overprikkeling, angst, depressiviteit, vermoeidheid en eenzaamheid liggen op de loer. In deze bijzondere tijd is het extra belangrijk om contact te houden met elkaar. Daarom wil onze patiëntenvereniging er juist ook deze periode voor u en uw naasten zijn!

Voor alle mensen die met vragen zitten, of die gewoon graag even met iemand willen praten, is er goed nieuws. Vanaf vandaag is ons landelijk bureau weer gewoon telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur. Verder is een aantal vrijwilligers bereid gevonden om u telefonisch te woord te staan:

  • Jennette Mooibroek (ervaringsdeskundige en bestuurlid van de regio Noord). Telefoonnummer 06 10 35 78 17
  • Angela van der Marck (ervaringsdeskundige en bestuurslid van de regio Noord-Holland). Telefoonnummer 020 – 49 65 771
  • Ad van Dongen (ervaringsdeskundige en bestuurslid van de regio Zuid-Holland en het landelijk bestuur). Telefoonnummer 06 18 13 93 85
  • Han Manders (ervaringsdeskundige en bestuurslid van de Hersentumoren Contactgroep). Telefoonnummer 06 41 51 34 97
  • Priscilla Janssen (voorzitter regio Limburg en ambulant begeleider bij SGL). Telefoonnummer  06 20 26 16 99

We hopen met dit initiatief in een behoefte te voorzien. We wensen iedereen van harte sterkte in deze tijd, waarin ons sociale leven op een wel heel laag pitje staat, of in ieder geval heel anders vorm krijgt dan tot nu toe. Houd u aan de richtlijnen van het RIVM, zodat we hopelijk op zo kort mogelijke termijn het gewone leven weer kunnen gaan oppakken! Zorg goed voor u zelf en voor elkaar!