Lies van Urk Stimuleringsprijs Emancipatie: stemmen

Lies van Urk Stimuleringsprijs Emancipatie: stemmen
28 februari, 2024
Landelijk

Jennette Mooibroek is een van de vrijwilligsters van patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Voor regio Noord zet zij al jaren in met veel plezier. In Emmen, de gemeente waar Jennette woont, wordt ieder jaar een prijs uitgereikt op 8 maart, tijdens de viering van Internationale Vrouwendag. Dit is de Lies van Urk Stimuleringsprijs Emancipatie. De prijs is een wisseltrofee en een geldbedrag van 1.000 euro. Dit geld is bedoeld voor projecten die de emancipatie en participatie van inwoners van de gemeente Emmen.

Stem op Jennette

Wij zijn ontzettend blij met de inzet van Jennette. Niet alleen begeleidt ze diverse lotgenotengroepen in Emmen en de regio, ook organiseert ze twee keer per jaar het zelfmanagementweekend voor leden van Hersenletsel.nl. Daarom hopen we dat zo veel mogelijk mensen op haar stemmen. Dit kan tot 4 maart 2024.

Help jij Jennette mee naar de overwinning? Breng via dit stemformulier dan je stem uit door te kiezen voor ‘lotgenotencontact voor mensen met NAH’. Zo ondersteun jij het mooie werk van Jennette. Haar werk mag namelijk zeker bekroont worden met de Lies van Urk Stimuleringsprijs Emancipatie.