Maak een digitale collectebus aan en steun Handicap.nl èn onze vereniging!

Maak een digitale collectebus aan en steun Handicap.nl èn onze vereniging!
21 september, 2020
Landelijk

De laatste maanden heeft iedereen een moeilijke tijd doorgemaakt. Vanzelfsprekend heeft COVID-19 ook op onze vereniging een enorme (financiële) impact heeft gehad. Om de gevolgen voor mensen met een handicap te beperken, komt Handicap.nl met een prachtig initiatief! 

Elk jaar in september halen duizenden collectanten, zowel digitaal als van deur-tot-deur, geld op voor HandicapNL. Dit jaar pakken ze dat nét even anders aan. Waar normaal gesproken 100% van de opbrengst van de digitale collecte naar HandicapNL gaat, kan met uw hulp dit jaar maar liefst 50% van de opbrengst naar onze vereniging gaan! 

Om te collecteren hoeft u tegenwoordig de deur niet meer uit. U kunt online een digitale collectebus aanmaken en deze met één druk op de knop delen met uw omgeving. Iedereen die dit jaar een digitale collectebus aanmaakt, kan uit een lijst van activiteitenclubs, zorginstellingen en sportclubs kiezen welk initiatief 50% van de opbrengst mag krijgen. De helft van het geld in deze digitale bus gaat dan naar het gekozen initiatief en de andere helft naar HandicapNL.

Hersenletsel.nl heeft al een digitale collectebus aangemaakt. Die vindt u hier. Natuurlijk mag u die link delen en mensen vragen om Handicap.nl èn onze vereniging te steunen! Maar u kunt ook heel gemakkelijk een eigen collectebus aanmaken via deze link: https://handicapnl.digicollect.nl. Meld u aan via Facebook of met uw e-mailadres, kies als goed doel voor Hersenletsel.nl en deel de collectebus met zoveel mogelijk mensen. Vraag uw collega’s, vrienden, familieleden, of kennissen om ook een digitale collectebus aan te maken en hersenletsel.nl te selecteren in het vakje ‘voor wie haal je geld op’. Hoe meer bussen, hoe meer donaties, hoe meer geld voor onze vereniging!