MANTELZORG ONDERZOEK 2021

MANTELZORG ONDERZOEK 2021
19 februari, 2021
Noord-Brabant

Op dit moment kunt u deelnemen aan het Nationale digitale Mantelzorgonderzoek 2021.
Het Nationaal Mantelzorgonderzoek is een jaarlijks terugkerend onderzoek en een initiatief van Senior Service, de oudste en grootste organisaties op het gebied van mantelzorgondersteuning, en Fello de familieagenda-app voor mantelzorgers.

Een goed inhoudelijk onderzoek waarin u gevraagd wordt naar uw ervaring als mantelzorger. Maar er is ook aandacht voor de belasting die het mantelzorgerschap eventueel voor u met zich meebrengt.  Daarnaast wordt ook gevraagd naar de invloed van de corona-periode op uw mantelzorgerschap.
Al met al belangrijke informatie die verzameld wordt om beter in beeld te krijgen wat het zijn van mantelzorger met u doet en wat dat voor de maatschappij betekent.
Indien u zelf geen zorgvrager bent, kunt u deze mail eventueel doorsturen aan uw mantelzorger(s)? Of misschien kent u in uw omgeving nog andere mantelzorgers die deze enquête willen invullen. Doorsturen mag, is geen enkel probleem, graag zelfs.
Misschien ten overvloede, maar Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant is op geen enkele wijze verbonden met de initiatiefnemers van dit onderzoek maar onderschrijft het belang van dit onderzoek ten zeerste.

Via onderstaande link komt u bij het onderzoek terecht en kunt u direct beginnen met het beantwoorden van de vragen.

https://nl.surveymonkey.com/r/QHG3GJD