Mantelzorgbijeenkomst Uden: Gastspreker Mantelzorgmakelaar

Mantelzorgbijeenkomst Uden: Gastspreker Mantelzorgmakelaar
31 oktober, 2021
Noord-Brabant

Op 25 november a.s. zal er wederom een bijeenkomst plaatsvinden voor mantelzorgers van NAH-getroffenen. Voor deze ochtend hebben wij Erna van den Elsen uitgenodigd. Zij is mantelzorgmakelaar, en ze komt ons vertellen wat zij doet en wat ze kan betekenen voor mantelzorgers. Onder de naam ‘Regelzus’ helpt zij mantelzorgers namelijk in hun soms complexe zorgvragen. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats bij Zorgboerderij Van Der Wijst in Vorstenbosch.

Deze bijeenkomst, georganiseerd door Hersenletsel.nl – regio Noord-Brabant is de derde van dit jaar. De bijeenkomst is voor partners, kinderen en ouders die zorgen voor een dierbare die getroffen is door NAH (niet-aangeboren hersenletsel). Zorg je voor iemand die in het verleden hersenletsel heeft opgelopen? De oorzaak maakt niet uit: een ongeval, herseninfarct- of bloeding, hersenvliesontsteking, hersentumor etc. Kom eens langs en ontdek of deze bijeenkomst iets voor jou is.

Je vindt bij ons begrip, (h)erkenning, een luisterend oor en gelijkgestemden die in dezelfde situatie zitten. De gastvrouwen zijn zelf mantelzorgers en weten uit eigen ervaring waar je het over hebt. We gaan in een vertrouwde, rustige sfeer samen in gesprek. Wil jij je verhaal weleens vertellen? Waar loop jij in het dagelijks leven tegenaan? Wat vind jij moeilijk nu je zo veel hebt ingeleverd? Waar heb jij behoefte aan? Iedereen kan een gespreksthema aankaarten. Heb je concrete vragen of ideeën? Breng ze ter plekke in of stuur even een e-mail naar NAHmantelzorgUden@gmail.com o.v.v. uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Brigitte Gevers (58), mantelzorger van echtgenoot Jos en NAH-ambassadeur van de regio Noord-Brabant, leidt de bijeenkomst en coördineert de gespreksthema’s.

DOEL
We gaan in een vertrouwde, rustige sfeer in gesprek met de mantelzorgers. Zij kunnen hun verhaal vertellen, tegen welke problemen ze aanlopen. Wat ze moeilijk vinden of waar ze behoefte aan hebben. Iedereen kan een gespreksthema aankaarten. Mantelzorgers vinden tijdens de bijeenkomst begrip, (h)erkenning, een luisterend oor en gelijkgestemden die in eenzelfde situatie zitten.

LOCATIE
Zorgboerderij Van der Wijst, Derptweg 12 in Vorstenbosch.

DATUM
25 november 2021, van 10.00 – 12.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.

AANMELDEN (verplicht)
Via deze aanmeldknop.
Bij de aanmelding kunt u ook reeds een vraag indienen die u graag aan Erna wilt stellen. Zij kan uw vraag in haar presentatie meenemen, maar u mag deze natuurlijk ook tijdens de bijeenkomst aan haar stellen.

Voor leden van Hersenletsel.nl is de toegang gratis. Niet leden betalen € 2,50 eigen bijdrage p.p.

 

De flyer in PDF kunt u hieronder dowloaden.

 

*) Wij hanteren de (wettelijk) geldende coronamaatregelen. Klik hier.


Bijlage: Flyer Mantelzorgbijeenkomst Uden 25-11-2021_0.pdf