Mantelzorgbijeenkomst Veghel 26 januari

Mantelzorgbijeenkomst Veghel 26 januari
12 januari, 2022
Noord-Brabant

Op 26 januari a.s. zal voor het nieuwe jaar de eerste bijeenkomst voor mantelzorgers van NAH-getroffenen plaatsvinden. Dit jaar zullen de zes geplande bijeenkomsten niet in Uden maar in Veghel plaats gaan vinden.
Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats in het PieterBrueghelHuis, Middegaal 25 in Veghel.

 

VOOR WIE
De bijeenkomst is voor partners, kinderen en ouders die zorgen voor een dierbare die getroffen is door Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Zorg je voor iemand die in het verleden hersen-letsel heeft opgelopen? De oorzaak maakt niet uit: een ongeval, herseninfarct- of bloeding, hersenvlies-ontsteking, hersentumor etc.
Kom eens langs en ontdek of deze bijeenkomst iets voor jou is. Je bent van harte welkom en de koffie staat klaar. De gastvrouwen/heren zijn zelf mantelzorgers en weten uit eigen ervaring waar je het over hebt. Je vindt bij ons begrip, (h)erkenning, een luisterend oor en gelijkgestemden die in dezelfde situatie zitten.

DOEL
We gaan in een vertrouwde, rustige sfeer samen in gesprek.

  • Wil jij je verhaal weleens vertellen?
  • Waar loop jij in het dagelijks leven tegenaan?
  • Wat vind jij moeilijk nu je zo veel hebt ingeleverd?
  • Waar heb jij behoefte aan?

Iedereen kan een gespreksthema aankaarten. Heb je concrete vragen of ideeën? Breng ze ter plekke in of stuur een e- mail naar: NAHmantelzorgUden@gmail.com. De contactpersoon is Brigitte Steenbakkers. Zij leidt de bijeenkomst en coördineert de gespreksthema’s. Aanmelden (verplicht) kan via deze aanmeldknop op onze website

Aanmelden is verplicht. VOL = VOL!

LOCATIE
De bijeenkomst is van 10.00 – 12.00 uur in het PieterBrueghelHuis, Middegaal 25 in Veghel.

De koffie staat klaar met wat lekkers. Voor leden van Hersenletsel.nl is de toegang gratis. Niet leden betalen € 2,50 eigen bijdrage p.p.

 

*) Wij hanteren de (wettelijk) geldende coronamaatregelen. Klik hier.

 

Onderstaand de flyer in PDF.


Bijlage: Flyer Mantelzorgbijeenkomst VEGHEL.pdf