Morgen, dinsdag 11 mei: Coronaproof: Europese Dag van de Beroerte (EDvdB) 2021

Morgen, dinsdag 11 mei: Coronaproof: Europese Dag van de Beroerte (EDvdB) 2021
10 mei, 2021
Landelijk

Geen bijeenkomsten op meer dan 100 plaatsen in ons land, geen Hersenletsel on Tour… maar toch ook dit jaar een EDvdB, met ruim aandacht voor niet-aangeboren hersenletsel in de pers, op de radio en op sociale media!

Op dinsdag 11 mei zullen gedurende de dag steeds korte filmpjes (max 1 minuut) worden geplaatst, waarin onze ervaringsdeskundige #ambassadeurs hun persoonlijke tips voor ‘bewegen met hersenletsel’ geven.

De hashtag voor die dag en die filmpjes: #Bewegenhelpt ! Alle filmpjes zullen ook op ons YouTube kanaal worden geplaatst! #Bewegenhelpt !

Directeur Hersenherstel morgen op Radio 5

Monique Lindhout, directeur van Hersenherstel.nl is morgenmiddag om 14.15 uur gast in Open Huis van Tom Herlaar op NPO Radio 5. Ze vertelt over de Europese Dag van de Beroerte die morgen wordt gehouden. En uiteraard over het boek van Trix Broekmans dat morgen verschijnt over hoe Peter d’Hamecourt weer langzaam opkrabbelt na zijn herseninfarct: ‘Een leven op zijn kop’. Professor Erik Scherder schreef het voorwoord van dit aangrijpende boek! Nu al te bestellen in onze webshop (leverbaar vanaf 17 mei). Leden van de vereniging krijgen 50% korting op de aanschafprijs (€ 19,95 exclusief verzendkosten) van het boek. 

Artikelen in kranten en tijdschriften

Onlangs verscheen in de Seniorenwijzer een artikel over de Europese Dag van de Beroerte (zie extra document). Op 11 mei verschijnt een groot dubbelinterview met Peter d’hamecourt en Trix Broekmans in het Algemeen Dagblad. Ook op 11 mei verschijnt een voorpublicatie van ‘Een leven op zijn kop’ op Argus


Bijlage: p16-17-Seniorenwijzer-beroerte-.pdf