NAH-ambassadeurstraining in Kapelle gestart.

NAH-ambassadeurstraining in Kapelle gestart.
1 oktober, 2020
Zeeland

Op vrijdag 18 september is de ambassadeurs training ook in Kapelle van start gegaan. In een coronaproof-setting ging een groep van 9 enthousiaste deelnemers aan de slag in de allereerste bijeenkomst die in het teken stond van kennismaken met Hersenletsel.nl en met elkaar. Hersenletsel.nl regio Zeeland leidt in de periode september 2020 t/m juni 2021 een 9-tal ervaringsdeskundige in Zeeland op tot NAH-ambassadeur van de patiëntenvereniging.

Ambassadeurs worden ingezet om meer aandacht, begrip en bekendheid te krijgen over de gevolgen en impact van NAH in het dagelijks leven en zij geven voorlichting over de patiëntenvereniging Hersenletsel. Ook kunnen ambassadeurs worden ingezet oa. voor het organiseren van lotgenoten- en themabijeenkomsten, gastlessen, projecten, congressen, wekelijkse NAH-inloopochtenden, welzijnsactiviteiten bij afasiecentra, workshops, cursussen, projecten, onderzoeken, trainingen, symposia, voorlichting, NAH-cafés.

De ambassadeurstraining is inmiddels ook in Eindhoven en Breda van start geaan. De eerste  ambassadeurs worden in Noord-Brabant al ingezet.

Indien je interesse is gewekt en je hebt behoefte aan meer informatie dan kun je contact opnemen met Lies Bonsang (regio-ondersteuner Zeeland) door een mailtje te sturen naar zeeland@hersenletsel.nl of bellen kan naar 06-15091924.