NAH trefpunt Dongen

logo hersenletsel
25 maart, 2024
Noord-Brabant

Nieuw 

Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant start  op 11 april met een

nieuw NAH Trefpunt in Dongen

Eén maal per maand op donderdag van 10.15 – 12.00 uur, in een oneven week, organiseert Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant een  NAH lotgenotengroep voor mensen die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel) en voor hun naasten en/of belangstellenden.

Tijdens de bijeenkomst kunt u lotgenoten ontmoeten die ook hersenletsel hebben en weten waar u het over heeft. Om te kunnen praten over je overwinningen, frustratie, verdriet en je machteloosheid. Wat normaal is voor een ander is een grote prestatie of frustratie als je NAH hebt. Door een lotgenoot wordt dit gezien, erkent en herkent. Wat kom je tegen in het dagelijks leven? Wat maakt het anders dan voorheen en hoe ga je hier mee om? Door dit te delen, kunnen er ook tips uitgewisseld worden en kan je van elkaar leren. Deze groep wordt geleid door Angelique en Stacia, beide ervaringsdeskundig ambassadeurs.

contactpersoon: Angelique Bax ( E: ambassadeursnoordbrabant@hersenletsel.nl)

Wij willen  bij onze groepen max. 10 bezoekers toelaten, zodat het voor een ieder te behappen is, daarom  graag altijd vooraf aanmelden. Voor vragen, meer informatie én om u aan te melden, kunt u de onderstaande  aanmeldknop gebruiken, mailen naar bovenstaand contactpersoon mag ook.

De bijeenkomsten zijn gratis.

Tijdstip:
10.15 – 12.00 uur

Locatie:

Eagle Shelter

Crispijnhof 9 (aan de kop van de Sportlaan)

5101BL Dongen

 

Eagle Shelter is bereikbaar via de Sportlaan, daar is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Eagle shelter is een gratis inloop ontmoetingsvrijplaats:
Een veilige haven van ontmoeting, hoop, groei, herstel, creativiteit en aanboren van talent. Dit is een plek waar ieder mens welkom is en zo binnen kan lopen. Je deelt bij binnenlopen alleen je voornaam, daardoor ontmoet je van mens tot mens. Alle labels en  oordelen die op je geplakt zijn en waar je last van hebt, mag je bij de ingang achter laten. Je mag hier jezelf zijn.