NIEUW: maandelijkse NAH-bijeenkomsten in Middelburg

logo hersenletsel
1 mei, 2021
Zeeland

De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl organiseert vanaf 22 mei voor de regio Walcheren maandelijks een NAH-bijeenkomst voor NAH-getroffenen en hun naasten in Middelburg.

Het doel van de bijeenkomst is om op een laagdrempelige manier andere getroffenen te ontmoeten. Tijdens de bijeenkomst kan men vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er naar elkaar geluisterd en is er alle tijd om je verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld over de veranderingen die het met zich meebrengt, je sociale leven, symptoom herkenning en emotionele verwerking.

De locatie is rolstoel vriendelijk, heeft een rustige inrichting en sfeer door aangepast licht. Je kunt met lotgenoten een gezellig samenzijn hebben waarbij het niet alleen gaat om de negatieve gevolgen van leven met NAH. Het gaat om onderling contact, gezelligheid in een gemoedelijke sfeer, waar natuurlijk ook een kopje koffie of thee met wat lekkers bij hoort. Vanzelfsprekend kunnen aanwezigen zelf gespreksonderwerpen kiezen en bepalen met wie men het gesprek aangaat.

De data van de bijeenkomsten voor 2021 zie de agenda en de bijeenkomst in Middelburg wordt gehouden:

Locatie :       SVRZ  ’t Gasthuis

Adres:          Noordpoortplein 2 te Middelburg

Zaal:            Spreekkamer 2, 1e verdieping

Tijdstip:        van 10.00 uur – 12.00 uur

Bijdrage:       € 1,50 voor koffie/ thee

Parkeren:      gratis parkeren aan de achterzijde van het gebouw. Mocht de slagboom in werking zijn dan kun je bij het informatiepunt een gratis uitrijkaart halen.

Aanmelden: ambassadeurszeeland@hersenletsel.nl

Het maximaal aantal deelnemers is 10.

De gastvrouwen zijn ervaringsdeskundigen en ambassadeurs van de patiëntenvereniging Hersenletsel.

Deelname aan een bijeenkomst is mogelijk als lid van de patiëntenvereniging Hersenletsel.

Mocht je als niet-lid een keer sfeer willen proeven dan kan dat natuurlijk ook. Geef dit dan aan bij de aanmelding. Bij meer dan 10 aanmeldingen per bijeenkomst, krijgen leden voorrang op niet-leden.