Nieuw project: Jongeren met NAH aan het werk!

Nieuw project: Jongeren met NAH aan het werk!
5 augustus, 2019
Landelijk

Wanneer je getroffen wordt door NAH staat je leven van het ene op het andere moment op de kop. Of je ooit (weer) aan het werk komt, is onzeker. Vooral voor jongeren geldt, dat het hebben van een betaalde baan niet alleen om levensgeluk draait, maar ook om keiharde euro’s. Want omdat zij niet of nauwelijks een arbeidsverleden hebben, komen zij vaak terecht in de bijstand. 

In het nieuwe project werken Buzinezzclub, DeWolfPact en Hersenletsel.nl samen om jongeren (18-35) met hersenletsel in een 3-jarig programma te helpen aan het werk te komen. Binnen het programma zijn drie mogelijkheden: het volgen van scholing (met begeleiding, tot de opleiding voltooid is), toeleiding naar een loondienstverband of ondersteuning bij het starten van een eigen bedrijf. 

Eind 2019 wordt gestart met twee pilot groepen in Den Haag en Utrecht. In totaal kunnen 24 deelnemers meedoen met de pilot. Aanmelden voor de pilot kan bij Hersenletsel.nl (info@hersenletsel.nl of telefonisch: 026 – 3 512 512 op werkdagen van 10.00 – 15.00 uur). 


Bijlage: Project arbeid NAH.pdf