Nieuwe actie voor leden: koop ‘Het NAH Masterplan’ met ledenkorting!

Nieuwe actie voor leden: koop ‘Het NAH Masterplan’ met ledenkorting!
22 februari, 2021
Landelijk

Nu verkrijgbaar! Het boek het ‘NAH Masterplan’ deel 1, voor mensen met hersenletsel. Hét boekje dat aanspoort om je eigen toekomst in eigen hand te nemen. 

Mensen met hersenletsel maken kennis met een nieuwe complexe zorgwereld en een verwarrende nieuwe realiteit. Dit boekje gaat terug naar de eenvoud van een paar essentiële vragen en overdenkingen die de focus doen richten op de nieuwe toekomst. Terug naar de basis: wat wil JIJ als getroffene? 

De expert ben je zelf!

Een belangrijke valkuil is om te focussen op wat er allemaal onmogelijk is geworden. Dat versterkt je niet. Je bent veel meer dan je diagnose en je hebt altijd mogelijkheden. Als iets voor je werkt, doe daar meer van. Werkt iets niet, doe dan wat anders. Jij bent expert over jezelf!

Heb jij te maken met de gevolgen van hersenletsel en verlang je naar meer grip op je gezondheid en je leven? Wil je weer kunnen deelnemen in plaats van aan de zijlijn te staan? Word je keer op keer door je lijf pijnlijk teruggeroepen als je dingen onderneemt die jou vroeger geen enkele moeite kostten? Ben je door alle dagelijkse prikkels meer aan het overleven dan aan het leven? Of voel je je alleen met alle uitdagingen die leven met hersenletsel met zich meebrengt omdat er aan jou niets te zien is en mensen in je omgeving je niet begrijpen? Ben je het zat om patiënt te zijn? Dan is de kans groot dat het NAH Masterplan één van de belangrijkste boeken in je leven wordt.

Dit eerste boekje voor getroffenen maakt deel uit van een serie van vier. In de komende tijd gaan er nog 3 boekjes uitkomen; respectievelijk voor de mantelzorger, de docent en de werkgever. 

De auteurs hebben daarbij gekozen voor kleine praktische ‘doe’ boekjes, waarbij iedere lezer wordt meegenomen in de wereld van hersenletsel en aan het denken wordt gezet over de eigen rol en hoe je jezelf daarin kunt versterken. Uiteindelijk ben je zelf de expert. De ondersteunende website levert daarbij extra informatie. Voor het volgen van de ontwikkelingen en voor meer informatie kijk op: www.nahmasterplan.nl.

Bestellen met ledenkorting? Mail naar info@hersenletsel.nl!

Om dit boek met ledenkorting te kunnen bestellen moet u de bestelling doen via info@hersenletsel.nl. Vermeld in uw bestelling uw naam en adresgegevens en het aantal boeken dat u wilt bestellen. 

Normaal (bij een bestelling via de website www.nahmasterplan.nl ) kost een boek € 20,00 + € 4,50 verzendkosten. Als lid van onze patiëntenvereniging betaalt u voor 1 exemplaar € 15,00 inclusief de verzendkosten. Bij een bestelling van 10 exemplaren of meer betaalt u € 13,50 per exemplaar inclusief verzendkosten. 

Bestellingen die bij ons binnenkomen worden door ons, nadat wij gecheckt hebben of de besteller inderdaad lid is van onze vereniging, doorgestuurd naar NAH Masterplan (inclusief uw naam en adresgegevens). NAH Masterplan verzorgt vervolgens de verzending en de facturatie.