Nieuwe voorzitter Hersenletsel.nl regio Gelderland

Nieuwe voorzitter Hersenletsel.nl regio Gelderland
13 oktober, 2021
Gelderland

De huidige voorzitter, Wim Huijsson, van regio Gelderland heeft een tijd geleden bij Monique Lindhout, directeur van de patientenvereniging Hersenletsel.nl, te kennen gegeven dat hij als voorzitter wilde gaan stoppen. De afspraak is gemaakt dat tijdens de ALV op 26 november officieel afscheid wordt genomen van Wim Huijsson als voorzitter van de regio Gelderland, ongeacht of er wel of geen opvolger aanwezig is.

Door de training ‘train de trainer’ van Hersenletsel.nl ben ik in contact gekomen met Andrea Brinks en hebben we een afspraak gemaakt om nader met elkaar kennis te maken. Andrea heeft aangegeven dat zij graag in Gelderland aan de slag wilde, maar niet goed wist wat de mogelijkheden zijn. Samen hebben we diverse opties besproken en nadat Andrea zich heeft ingelezen in de materie heeft zij besloten dat zij graag in aanmerking wilde komen voor de vacante functie van voorzitter. Andrea heeft een gesprek gehad met Monique Lindhout en met Wim Huijssoon en tijdens de bestuursvergadering van 30 september kennis gemaakt met het regiobestuur.

De komende weken zal ik Andrea inwerken en wegwijs maken en is het de bedoeling dat Andrea gaat kennismaken met de ambassadeurs en de vrijwilligers die actief zijn in Gelderland. Per 1 november neemt zij het stokje over van Wim Huijssoon.

In de bijlage stelt Andrea zich voor en rest mij haar, namens het regiobestuur, veel succes toe te wensen als de nieuwe voorzitter van Hersenletsel.nl regio Gelderland.

Lies Bonsang

regio-ondersteuner


Bijlage: Andrea Brinks.13-10-2021.pdf