Ontmoet lotgenoten in jouw regio

Ontmoet lotgenoten in jouw regio
21 februari, 2024
Landelijk

Een van de pijlers van onze patiëntenvereniging is lotgenotencontact. Wij streven ernaar om met onze regio’s door heel het land activiteiten te organiseren, zodat mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten mensen in dezelfde situatie kunnen ontmoeten. Daarom zijn er binnen Hersenletsel.nl meerdere regionale lotgenotengroepen. De kans is groot dat er ook bij jou in de buurt een lotgenotengroep actief is!

Lotgenotengroepen in diverse provincies en woonplaatsen

Ben je benieuwd welke activiteiten voor lotgenoten er in jouw regio worden georganiseerd? Bekijk dan onze agenda. Elke activiteit die door een lotgenotengroep wordt georganiseerd binnen onze patiëntenvereniging, wordt aangekondigd in deze online agenda. Zo hoef jij geen enkel evenement te missen! Er wordt veel georganiseerd, waaronder:

  • Lotgenotenbijeenkomsten om elkaar gezellig te leren kennen in intieme sferen
  • Bijeenkomsten voor jongeren met niet-aangeboren hersenletsel
  • Creatieve bijeenkomsten die in het teken staan van muziek en zang, boetseren of schilderen
  • Afasiesozen voor mensen met afasie

Zo hebben we het terugkerende breincafé in Weert en Baarlo (Limburg), diverse bijeenkomsten in Capelle aan den IJssel en Schiedam (Zuid-Holland), lotgenotenbijeenkomsten verspreid door Zeeland en Utrecht en NAH-trefpunten in Groningen, Drenthe, Flevoland Noord-Brabant. Dit is een kleine greep uit alle regionale lotgenotengroepen. Voor het gehele actuele overzicht, bekijk je het best onze agenda. Op die manier zie je direct welke activiteiten er binnenkort bij jou in de buurt worden georganiseerd en kun je je meteen aanmelden (indien nodig).

Tot binnenkort op de bijeenkomsten

Heb jij behoefte aan contact met lotgenoten bij jou in de regio? Neem dan een kijkje in de agenda. Veel activiteiten zijn gratis voor de leden van onze patiëntenverenigingen. Voor sommige vragen we een kleine bijdrage. We staan altijd open voor feedback. Mocht je een idee hebben voor een activiteit, dan kun je een mail sturen naar info@hersenletsel.nl. Tot binnenkort op een van onze regionale (of landelijke) lotgenotenbijeenkomsten!