ONTMOETINGS locatie in Amsterdam, écht waar?

ONTMOETINGS locatie in Amsterdam, écht waar?
18 mei, 2023
Noord-Holland

Kijk je daar ook naar uit?

Binnen de vereniging,  regio Noord-Holland,  zijn  voorbereidingen gestart om in een voor ons nieuwe  locatie, nog in 2023, een *extra * Nieuwe lotgenoten bijeenkomst te organiseren.  Het wordt  ontmoetingsplek  voor  mensen met NAH maar ook voor de naasten, woonachtig in  Amsterdam én omgeving.  Onze agenda geeft in juni in Amsterdam en omgeving ; een CVA gespreksmiddag in Amsterdam maar ook een Creatieve workshop in Uithoorn aan ; ook daar zijn onze leden van harte welkom.

Voor onze lotgenoten is in het  grote Amsterdam echt een extra lotgenoten ontmoetingsplek nodig , vandaar dat wij het nu onder je aandacht proberen te brengen.

 

Ontmoetingsplek :

Wat zou je op prijs stellen én is jou een leuke prikkelarme locatie in de grote stad Amsterdam bekend.

Jullie input en reactie hebben wij nodig. Bij deze nodigen wij iedereen uit, mens met hersenletsel maar ook de naast betrokkenen, om jullie wensen aan ons kenbaar te maken.  Wat is een leuk ontmoetingsmoment, ken je een prikkelarme locatie en wat schikt jou het beste in dag én tijd.

Tijdens een ontmoetings bijeenkomst kunnen wij bijvoorbeeld voor een bepaald gespreksonderwerp; wat er zo leeft ; een spreker uitnodigen. Andere redenen  zijn bijvoorbeeld iets creatiefs gaan doen of gewoon elkaars ervaringen delen,  onder het genot van een drankje.

Doe je mee?  Alle reacties zijn welkom  via mail       noordholland@hersenletsel.nl

 

Meedenken én mee organiseren  van zo´n ontmoeting?  Grijp die kans > aanmelden kan ook via mail.