Oproep nieuwe spelers Theatergroep Hersenkronkels

Oproep nieuwe spelers Theatergroep Hersenkronkels
24 januari, 2023
Zuid-Holland

 ‘Theatergroep Hersenkronkels’ biedt inzicht, inspireert en raakt en laat de onzichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) zien aan het publiek. De groep is opgezet vanuit Hersenletsel.nl regio Zuid-Holland.

In 2023 gaan we werken aan een nieuwe voorstelling die in november vier keer te zien is in een theater in Rotterdam. Gedurende de hele repetitieperiode worden workshops aangeboden. Ook wordt ‘Thuis begint het pas’, onze eerste voorstelling die we in 2022 hebben gemaakt, nog een aantal keer gespeeld.

De repetities zijn iedere dinsdag van 14:00 tot 16:30. Voorstellingen zijn op andere dagen. Uitgezonderd de vakanties.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ervaring is niet nodig. Een open houding en niet bang zijn om je verhaal te willen vertellen, zijn wel een voorwaarde. Omdat de groep theater maakt over NAH is het bedoelt voor mensen die een vorm van NAH hebben. Wel moet je in staat zijn om zelfstandig (of met bijvoorbeeld taxivervoer) naar de repetities en voorstellingen te komen. Spelen we buiten Rotterdam? Dan wordt vervoer geregeld.

Meer informatie: www.theatergroephersenkronkels.nl

Lijkt het je leuk om je verhaal te delen in theatervorm? Meld je dan nu aan!

Graag een motivatie en je contactgegevens (naam/telefoonnummer/email), en vertel er ook iets over jezelf bij, hoe heb je bijvoorbeeld NAH opgelopen? Maar ook je hobby’s kun je erbij vermelden.

We kijken uit naar je aanmelding! Ook vragen kun je natuurlijk altijd stellen.

Mail: info@theatergroephersenkronkels.nl of regio-ondersteunerzh@hersenletsel.nl

Hartelijke groet,

Theatergroep Hersenkronkels