Ouder Kind Dag 2023 Hersenstichting

Ouder Kind Dag 2023 Hersenstichting
14 juli, 2023
Landelijk

Zaterdag 16 september is het weer zover, de jaarlijkse Ouder Kind Dag! Speciaal voor kinderen van 5 tot en met 16 jaar die een hersenaandoening hebben en hun ouders, broers en zussen organiseert de Hersenstichting dit jaar voor de zevende keer deze toffe dag. 

De Ouder Kind Dag is een (inter)actieve dag waarbij er een dynamisch en leuk (buiten)programma aangeboden wordt onder professionele begeleiding. Elk kind kan op zijn of haar eigen niveau meedoen en leeftijdgenootjes ontmoeten. Voor de ouders van kinderen met een hersenaandoening wordt er elk jaar een speciaal programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit workshops, plenaire sessies en ontmoetingen met professionals en lotgenoten. ⁠

De Ouder Kind Dag vind plaats op 16 september 2023 bij de KNVB in Zeist en duurt van 10:30 – 15:00 uur.
Momenteel werkt de organisatie nog hard aan het definitieve programma dat binnenkort bekend wordt gemaakt.

Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl is ook aanwezig tijdens de Ouder Kind Dag.  Onze ambassadeurs Mariska Ruesink en Estelle Notenboom zullen de vereniging vanuit Hersenletsel.nl regio Oost vertegenwoordigen. Zij zijn er om met gezinnen in gesprek te gaan, hen te voorzien van informatie en hun vragen te beantwoorden. Beide ambassadeurs kregen op jong leeftijd niet-aangeboren hersenletsel en zijn ervaringsdeskundig op dit gebied.

Aanmelden voor de Ouder Kind Dag kan via de website van de Hersenstichting.