Presentatie van theatergroep Hersenkronkels in de Korenbeurs in Schiedam

Presentatie van theatergroep Hersenkronkels in de Korenbeurs in Schiedam
11 mei, 2022
Zuid-Holland

Presentatie Korenbeurs in Schiedam

Op zaterdagmiddag 30 april heeft theatergroep ‘Hersenkronkels’ een presentatie gehouden in de pas gerestaureerde bibliotheek aan de Lange haven in Schiedam. Hersenletsel.nl Zuid-Holland organiseerde voor de dag van de beroerte een informatiemarkt over NAH met een aantal gastoptredens waaronder ‘Hersenkronkels’. Nadat een drumgroep klaar was mocht de groep plaats nemen. De regisseur was niet aanwezig maar had goede vervanging geregeld. Jolina Wessels, die eerder aan de groep een theaterworkshop gaf, dus geen onbekende voor de spelers was, heeft de presentatie in goede banen geleid.

Het publiek zat al klaar, veel hadden zelf met NAH te maken. Er was dus veel herkening. Het optreden was een openbare repetitie. Jolina gaf opdrachten en de spelers maakte scenes in kleine groepjes. De toeschouwers kregen de mogelijkheid te reageren en iets vertellen over hun eigen beleving rond NAH. Er ontstonden daardoor interessante en levendige gesprekken. Voor de spelers was het een spannende ervaring om voor publiek op te treden.

Het publiek was geïnteresseerd en heel benieuwd naar de voorstelling: ‘Thuis begint het pas’, die in september in Rotterdam te zien is! Meer info over deze voorstelling en reserveringsmogelijkheden volgt binnenkort!

Theatergroep Hersenkronkels is nu ook online!http://www.hersenkronkels.nl en op FaceBook te vinden: Theatergroep Hersenkronkels (like ons en blijf op de hoogte). Binnenkort ook op Insta en Youtube!