Presentatie voor 1e lijns zorgprofessionals in opleiding.

Presentatie voor 1e lijns zorgprofessionals in opleiding.
27 maart, 2021
Noord-Brabant

Dinsdag 23 maart 2021.

Wij, Wendy Langen en Angelique Bax, hebben een presentatie gegeven aan ergotherapeuten, fysiotherapeuten en diëtisten in opleiding van de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) in Cuijk (N-B).
Nadat we ons geïnstalleerd hadden en ons hadden voorgesteld vertelde Wendy over Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl; gaf informatie over hoe om te gaan met NAH getroffenen en restverschijnselen waar men mee te maken kan gaan krijgen na het hersenletsel.
Dit verhaal werd door haar aangevuld met eigen ervaringen met betrekking tot NAH.
Angelique haakte daarop in met haar eigen ervaringsverhaal en ook haar ervaring met betrekking tot lotgenotencontacten en hierbij horende theorie.
Als afsluiting konden de leerlingen vragen en opmerkingen geven. Samen gaven wij  antwoorden op de vragen en vulden elkaar zo nodig aan.
Dit verliep erg prettig en goed, waardoor er een hele mooie samenwerking was.
Reacties die we kregen waren o.a `Ik ben erg onder de indruk van jullie verhaal`, `Ik ben er stil van…`, `Wat goed dat jullie je verhaal zo goed kunnen vertellen`.
Dit gaf ons een dankbaar gevoel en weet je dat je een ander een boodschap hebt kunnen meegeven, die zij in de praktijk kunnen gaan toepassen.
Moe maar voldaan zijn wij na de presentatie weer naar huis gegaan.
Als bedankje hebben we een hele leuke attentie gekregen.
Hier wordt je toch blij van!

Groeten, Wendy en Angelique