Prikkelarme voorstelling ‘Steefs Operette uurtje’

Prikkelarme voorstelling ‘Steefs Operette uurtje’
14 december, 2018
Landelijk

Op 22 december presenteert Het Nationaal Theater (HNT) voor de allereerste keer een voorstelling speciaal voor bezoekers met een lagere tolerantie voor prikkels (licht, beweging, geluid). Samen met patiëntenvereniging Hersenletsel.nl willen zij komend jaar een aantal prikkelarme voorstellingen aanbieden aan mensen met NAH. We nodigen dan ook vooral mensen die last hebben van overprikkeling uit om deze voorstelling bij te wonen. HNT en Hersenletsel.nl ontvangen graag feedback over deze voorstelling vanuit de doelgroep, waarvoor die gemaakt is. 

Steef de Jong speelt een aangepaste versie van zijn succesvolle voorstelling Steef’s Operette Uurtje. De voorstelling is geschikt voor mensen die prikkelgevoelig zijn door hersenletsel. Er wordt onder andere rekening gehouden met licht en geluid, er wordt een korte pauze ingelast en bezoekers mogen ten alle tijden de zaal verlaten als zij dat willen. Daarnaast richt het theater een stilteruimte in, zodat bezoekers even kunnen bijkomen als dat nodig is.

Een kaartje kost 10 euro. Leden van Hersenletsel.nl kunnen bij het landelijk bureau om een kortingscode vragen, dan kost een kaartje nog € 7,50. 

Wanneer: zaterdag 22 december.

Hoe laat: inloop vanaf 13.00 uur, start voorstelling 13.30 uur. Einde voorstelling: 14.45 uur.

Waar: Zaal 3, Constant Rebecqueplein 20A, 2518 RA te Den Haag

Meer informatie over de voorstelling en de mogelijkheid om kaarten te bestellen vind je hier