Regio Schiedam wil een prikkelvrije filmvoorstelling organiseren

Regio Schiedam wil een prikkelvrije filmvoorstelling organiseren
3 maart, 2020
Zuid-Holland

   

 

Beste Hersenletsel.nl-leden,

Pia Nijssen, Astrid van ’t Hof, Monique van der Stoep, Ad van Dongen en Herman Moor, hebben het plan opgevat om een prikkelvrije filmvoorstelling te organiseren. Ongedwongen en gezellig uit met anderen die NAH hebben mits lid van Hersenletsel.nl.

De “kleine zaal” van het Wennekerpand te Schiedam zal aangepast worden aan onze wensen. De zaal zal enigszins verlicht zijn en het geluid zal aangepast worden. Daarnaast zal er een pauze zijn, waarin een drankje gedronken kan worden. Er zullen dan geen anderen aanwezig zijn, behalve het personeel van het Wennekerpand. In de zaal kunnen maximaal 55 personen, waarvan slechts twee echte plaatsen zijn voor personen die rolstoel gebonden zijn. Dit betekent dat als je rolstoel gebonden bent, je snel je ticket moet bestellen om zeker te zijn van een plekje. De overige personen die rolstoelafhankelijk zijn, moeten zelfstandig of onder begeleiding naar een gewone zitplaats kunnen gaan. Er is parkeergelegenheid, maar het Wennekerpand is ook met divers openbaarvervoer goed bereikbaar. De bedoeling is dat bij voldoende animo vanuit de leden van Hersenletsel.nl de prikkelarme filmvoorstelling op een geregelde frequentie zal gaan plaatvinden.

 

Om te zien of er animo aanwezig is en waar je voorkeur ligt qua filmgenre, Nederlandstalig of ondertiteld e.d. hebben wij onderstaande enquête opgesteld, zie de link:

 https://forms.gle/yyZVfwytu47i18uq9