Resultaat deelname Klankbordgroep Licht Traumatisch Hersenletsel

logo hersenletsel
27 maart, 2021
Noord-Brabant

Diane van de Struijk neemt als ambassadeur van Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant sinds enkele maanden deel aan de klankbordgroep Licht Traumatisch Hersenletsel (KBG LTH) van de Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Diane heeft meegeholpen met het opstellen van informatie voor twee nieuwe folders en de behandelapp. Diane heeft goed aan kunnen geven hoe de gebruiksvriendelijkheid is en of de informatie bij beide middelen toereikend is. De rol van Diane als ambassadeur in de KBG LTH sluit goed aan bij de wens van het Elkerliek die zij nodig heeft om zo goed mogelijk aan te sluiten bij mensen met LTH. Door deelname aan de KBG kan Diane in haar rol van ambassadeur en van ervaringsdeskundige op het gebied van LTH vanuit het clientenperspectief de belangen behartigen van de mensen die getroffen zijn door LTH.

Dit is een goed voorbeeld van een match op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel. Enerzijds was de revalidatieafdeling van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond op zoek naar een Hersenletsel.nl een gecertificeerde ambassadeur met LTH. Dit heeft geresulteerd in een mooie samenwerking.

Voor informatie over de app klik hier

De samenwerking is tot stand gekomen door de inzet van de regio-ondersteuner van Noord-Brabant.

Folder Licht traumatisch hoofd/hersenletsel

Folder Hoofdletsel

26 maart 2021

Bestuur Noord-Brabant


Bijlage: Folder hoofdletsel Elkerliek.maart 2021_0.pdf