Revalidatie Nederland zoekt patiënten die hun ervaringen met medisch specialistische revalidatie willen delen in een leuke en inspirerende sessie!

Revalidatie Nederland zoekt patiënten die hun ervaringen met medisch specialistische revalidatie willen delen in een leuke en inspirerende sessie!
16 juli, 2020
Landelijk

Een goed verhaal

De medisch specialistische revalidatie is een onmisbaar medisch specialisme voor mensen die hersenletsel oplopen. In de revalidatie-instellingen (revalidatiecentra, ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra) helpen we mensen met NAH (en andere aandoeningen!) zo goed mogelijk te herstellen en (weer) deel te nemen aan het dagelijks leven. De afgelopen jaren is gebleken dat wij als sector moeite hebben ons mooie verhaal helder en eenduidig over te brengen. Daarom werken we met twee externe bureaus, Brut Communicatie en Sabel Communicatie, aan een goed verhaal over onze sector, een corporate story. Hiermee kunnen we onze sector sterk neerzetten.

 

Sessie voor patiënten

Deze corporate story bedenken de twee bureaus niet zelf, maar maken zij met zoveel mogelijk inbreng van mensen uit onze sector: patiënten, professionals en stakeholders. De bedoeling is dat er op deze manier een verhaal ontstaat, waarin iedereen zich herkent en dat gezamenlijk uitgedragen kan worden. Brut en Sabel Communicatie organiseren op dinsdag 8 september van 15.30 – 17 uur een online sessie speciaal voor mensen die revalideren of gerevalideerd hebben bij een revalidatie-instelling. Iedereen die in een revalidatie-instelling heeft gerevalideerd kan zich voor deze sessie aanmelden. Ook mensen die werkzaam zijn bij een aan onze sector gerelateerde patiëntenorganisatie zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. 

In deze speciale sessie gaat u met elkaar in gesprek over uw ervaringen met medisch specialistische revalidatie. Wat maakte uw revalidatieperiode bijzonder? Wat heeft uw behandeling u gebracht? Wat was voor u de meerwaarde? Aan de sessie nemen maximaal 15 personen deel. U krijgt het uiteindelijke verhaal te zien en de mogelijkheid om hier nog feedback op te geven.

 

Waar en wanneer?

Dinsdag 8 september van 15.30 – 17:00 uur, online.

 

Meld u nu aan

Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl wil graag dat óók de revalidatie van mensen met niet-aangeboren hersenletsel aandacht krijgt in dit verhaal. Want het belang van medisch specialistische revalidatie voor onze achterban is groot, terwijl maar een kleine 10% van alle mensen met NAH daarvoor in aanmerking komt! 

Wilt u een bijdrage leveren aan de corporate story? Geeft u zich dan uiterlijk vrijdag 28 augustus aanstaande op voor deze sessie. Dat kan via bureausecretariaat@revalidatie.nl. Met deelname aan dit traject levert u niet alleen een zinvolle bijdrage aan het verhaal over de medisch specialistische revalidatie, maar het is ook erg leuk en inspirerend!