Rotterdam: Workshop ‘Hersenkronkels’ gaat van start!

Rotterdam: Workshop ‘Hersenkronkels’ gaat van start!
31 augustus, 2021
Zuid-Holland

Pilot theatergroep weer van start!

 

Hersenkronkels’, theater door mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)’  

 

In oktober 2020 hebben we een workshop gegeven aan een enthousiaste groep deelnemers. Vanwege Covid moesten we toen helaas stoppen. 7 september 2021 gaan we eindelijk weer van start. Van eigen ervaringen gaan we theater te maken. Om zo de kijk op NAH te veranderen.

Onder leiding van Paul Raterman, een ervaren theatermaker die zelf ook NAH heeft, worden er  aan de hand van thema’s; het gebruik van ruimte, wat is je verhaal en emoties, opdrachten en speloefeningen gegeven. Die er voor zorgen dat de groep stap voor stap toewerkt naar de presentatie op dinsdagavond 5 oktober.

Omdat het een pilot is willen we de groep niet te groot maken. Op dit moment zijn er voldoende deelnemers. Maar wanneer je interesse hebt kun je natuurlijk altijd contact opnemen. We willen graag een vervolg aan dit project geven. Ervaring is niet nodig. Het delen van je verhaal en enthousiasme wel!

De komende weken houden wij een blog bij op social media van Hersenletsel.nl/Zuid-Holland. Like en volg ons voor meer informatie!

Instagram: http://www.instagram.com/Hersenletsel_zuidholland

FaceBook: http://www.facebook.com/Hersenletsel Zuid-Holland.

 

Presentatie: dinsdagavond 5 oktober van 20:15 tot 21:45 uur in Rotterdam. Adres volgt binnenkort! Het is op dit moment nog niet duidelijk hoeveel publiek we kunnen uitnodigen.

 

Meer informatie mail: regio-ondersteunerzh@hersenletsel.nl

 

 

          

 

 


Bijlage: flyer start 'Hersenkronkels' 2021.docx