Samen hardlopen voor Hersenletsel.nl

Samen hardlopen voor Hersenletsel.nl
24 februari, 2023
Landelijk

Ieder jaar wordt de Marathon van Rotterdam georganiseerd in Nederland. De snelste marathon van ons land. Aan de voet van de bekende Erasmusbrug is de start en beginnen duizenden lopers na het startschot aan hun avontuur van 42 kilometer en 195 meter. Dit jaar doen ook vier toppers mee aan de Estafette Marathon om geld op te halen voor onze patiëntenvereniging Hersenletsel.nl.

De toppers die meedoen aan de Estafette Marathon in Rotterdam

Voor de Estafette Marathon zijn per team vier lopers nodig. De eerste loper loopt 9 km hard, de tweede 12 km, de derde 8,5 km en de laatste hardloper heeft een afstand van 12,5 in het vooruitzicht. De toppers die geld inzamelen voor Hersenletsel.nl, zijn lotgenoten Bob, Jacqueline, Johannes en Marieke. Vorig jaar liep Bob in zijn eentje de kwart marathon. Dit voelde voor hem als een hele marathon en dat smaakte naar meer. Voor dit jaar heeft hij de andere drie lopers gevonden die ook NAH hebben of er als naaste mee te maken hebben. 

Samen lopen ze in totaal de hele marathon, een geweldige prestatie. In het revalidatieproces van NAH heeft de ene lotgenoot namelijk ook de ander nodig om gemotiveerd en actief te blijven én om stappen te blijven maken. Lotgenoten geven elkaar steun, kracht en moed en slepen elkaar door de revalidatie heen. Net zoals deze vier toppers elkaar naar de finish helpen. Stap voor stap zullen zij alle kilometers lopen en deze mijlpaal met zijn vieren klaren.

Sponsor alle lotgenoten met NAH

We vinden het natuurlijk fantastisch dat deze sportievelingen met NAH mee gaan doen aan de Estafette Marathon en door hard te lopen zo veel mogelijk geld willen ophalen voor Hersenletsel.nl. Het landelijk bureau en regio-ondersteuner Zuid-Holland Monique ondersteunen hierbij door een platform te bieden om zo nog meer bereik te creëeren voor deze actie. De lopers leveren deze geweldige prestatie en dat kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen! Iedere bijdrage, klein of groot, is welkom. Met dit bedrag sponsor je alle lotgenoten met NAH, hun naasten en andere betrokkenen. 

Draag jij ook bij aan onze mooie missie en visie? Doneer dan via de actiepagina. 

Het team van hersenletsel.nl wenst de lopers heel veel succes op 16 april met deze geweldige prestatie.