Sporten met hersenletsel: het kan!

Sporten met hersenletsel: het kan!
9 april, 2021
Landelijk

Roos Broers (20) liep NAH op als gevolg van een fietsongeluk toen zij onderweg was naar school. Tijdens haar revalidatietraject maakte zij kennis met zitvolleybal. Inmiddels maakt ze deel uit van het Nederlands Dames Zitvolleybal Team en droomt ze van de Paralympische Spelen in Parijs. Tot die tijd volgen wij Roos en haar team!

In Hersenletsel Magazine nummer 1 2021 vertelt Roos haar verhaal en nodigt ze u uit om haar ervaringen als zitvolleybalster van het Nederlands Damesteam te volgen via vlogs. Dat kan via:

Facebook: Jongeren hersenletsel.nl

Instagram: jongeren_hersenletsel.nl 

Lees het verhaal van Roos in het extra document bij dit bericht!

Ondanks ons hersenletsel spelen we nu in het 

Het Paravolley Dames NL zoekt nog speelsters! En niet zomaar speelsters: ze zoeken vrouwen met de juiste drive. Heb je er ooit van gedroomd om mee te doen aan EK’s, WK’s en de Paralympische Spelen? Laat je niet beperken door je beperking! Komzitvolleyballen en laat je dromen uitkomen! Kun jij niet meer staand volleyballen of heb je een beperking en wil je graag zitvolleyballen? Ben jij tussen de 15 en 40 jaar? Meld je dan nu aan! Je kunt contact opnemen met teammanager Chantal van Wamel voor meer informatie: chantal.van.wamel@nevobo.nl 
* Wij trainen door de Corona pandemie online vanuit huis. Normaal gesproken trainen wij elke vrijdag in de regio Leersum tussen 17.00 en 22.00 uur. 

Neem ook eens een kijkje op teampagina Paravolley Dames NL


Bijlage: HM01-2021-04-05.pdf