UITGESTELD ivm Corona virus. Ook in 2020 weer een Publieksdag Hersentumoren!

UITGESTELD ivm Corona virus. Ook in 2020 weer een Publieksdag Hersentumoren!
6 januari, 2020
Landelijk

Tot onze spijt moeten wij u hierbij informeren dat de Publieksdag in verband met het corona-virus niet doorgaat.
Dit definitieve besluit is genomen na consultatie van de GGD en het RIVM. We hadden heel graag voor de 10e keer voor u de Publieksdag georganiseerd maar hopen op begrip van u voor ons besluit. 

Het is onze intentie om op een latere datum dit jaar de Publieksdag opnieuw te organiseren. We zullen u hierover via de website op de hoogte houden. 

 

Op zaterdag 21 Maart 2020 organiseren Stichting Hersentumor.nl, LWNO (Landelijke Werkgroep Neuro-Oncologie) en de Hersentumor Contactgroep Hersenletsel.nl weer een Publieksdag Hersentumoren. De Publieksdag is een moment van voorlichting voor patiënten, naasten en andere geïnteresseerden. Vooraanstaande, deskundige zorgverleners en wetenschappers verlenen belangeloos een bijdrage en zullen de meest recente inzichten in de behandeling van hersentumoren presenteren.

Dit jaar zal de Publieksdag plaatsvinden in de Landgoederij te Bunnik. Een prachtige locatie met eigen parkeergelegenheid.
Adres:
Camminghalaan 30
3981 GH BUNNIK

Ook dit jaar zijn weer vooraanstaande, deskundige zorgverleners en wetenschappers bereid gevonden om – net als alle andere betrokkenen – belangeloos een bijdrage te verlenen aan deze publieksdag. Zij zullen de meest recente inzichten in de behandeling van hersentumoren presenteren. Daarnaast is er mede aan de hand van een aantal persoonlijke ervaringen aandacht voor allerlei vragen die bij de behandeling van patiënten met een hersentumor vaak voorkomen.

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven in de bijgevoegde flyer. Vooraf aanmelden is verplicht. 
Aan de deelnemers wordt op 21 maart een eigen bijdrage gevraagd ter hoogte van 15 euro ter dekking van een deel van de te maken kosten.


Bijlage: Flyer_Publieksdag_2020.pdf