Vacature bestuursfunctie Pr- en communicatie (M/V)

Vacature bestuursfunctie Pr- en communicatie (M/V)
28 november, 2021
Zeeland

Het regiobestuur Zeeland is op zoek naar een enthousiast bestuurslid die handig is met sociale media en het leuk vindt om stukjes te schrijven voor op de regionale website, social media, persberichten t.b.v. de activiteiten van de regio, de maandeljkse nieuwsbrief te verzorgen en nog veel meer. De nieuwsbrief wordt maandelijks samengesteld en per 1 januari 2022 wordt gewerkt met een nieuwe landelijke huissstijl. Als bestuurslid Pr- en communicatie ben je eindverantwoordelijk voor de eindredactie en plaatsing van artikelen op de website, in de nieuwsbrief en op social media.

Dit is een leuke en afwisselende functie welke je in samenwerking en in overleg met het regiobestuur, de vrijwilligers en onze ambassadeurs zelfstandig kan uitvoeren. Je wordt ingewerkt door de regio-ondersteuner en voor de nieuwsbrief krijg je ondersteuning om het nieuwe landelijke format voor de nieuwsbrief eigen te maken.

Voor meer informatie over deze functie en de profielschets zie de bijlage.

Indien je belangstelling hebt voor deze functie dan kan je contact opnemen met Lies Bonsang, regio-ondersteuner, door een mailtje te sturen naar regioondersteuner@hersenletsel.nl

Wie weet spreken we elkaar snel om over deze leuke en interessante functie van gedachten te wisselen.

 


Bijlage: Profiel algemeen bestuurslid PR communicatie.18-10-2020_0.pdf