Vacature bestuurslid Pr- en communicatie (M/V)

Vacature bestuurslid Pr- en communicatie (M/V)
1 december, 2021
Gelderland

Het regio bestuur van Regio Oost  is op zoek naar een bestuurslid die thuis is in Pr- en communicatie en actief is op Social Media. Wil jij je steentje bijdragen om onze regio in Overijssel en Gelderland op de kaart te zetten en om meer bekendheid en aandacht te krijgen voor de inwoners met Niet Aangeboren Hersenletsel? Dan is de functie misschien wel iets voor jouw? Kijk snel in de bijlage voor de profielschets Pr- en communicatie en neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen. We kijken naar je uit om kennis met je te maken. 

Onze groep enthousiaste mensen behartigen de belangen, organiseren lotgenotenbijeenkomsten en geven voorlichting over de gevolgen en impact van NAH in het dagelijks leven. Dit doen zij voor de bewoners van Overijssel en Gelderland, die getroffen zijn door Niet Aangeboren Hersenletsel.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel in de bijgevoegde profielschets voor bestuurslid met aandachtsgebied Pr- en Communicatie. Ligt je kracht op een ander terrein? Neem ook dan gerust vrijblijvend contact met ons op door een mailtje te sturen naar Lies  Bonsang regionondersteuner@hersenletsel.nl  of bellen kan ook naar 06-15091924. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 


Bijlage: Profiel algemeen bestuurslid PR communicatie.08-05-2021_0.pdf